Πώς θα είναι η επιστροφή στα θρανία του Εξάντα;

Τη Δευτέρα 10/5 ξεκινούν τα μαθήματα της Γ’ Λυκείου για τους μαθητές και τις μαθήτριες του Εξάντα Φροντιστηριακά Μαθήματα.

Το φροντιστήριο μας έχει λάβει ήδη όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε τα μαθήματα να πραγματοποιούνται σε ασφαλείς συνθήκες. Τα ολιγομελή μας τμήματα, κύριο χαρακτηριστικό του Εξάντα, εξυπηρετούν το στόχο αυτό. Όσον αφορά τους χώρους μας, τα ανοιγόμενα θρανία ανά μαθητή/μαθήτρια επιτρέπουν να τηρηθούν οι απαραίτητες αποστάσεις. Σε κάθε αίθουσα παρέχεται αντισηπτικό, ιατρικές μάσκες και γάντια, ενώ στη διάρκεια της ημέρας οι επιφάνειες απολυμαίνονται και οι χώροι αερίζονται. Επίσης οι καθηγητές και οι καθηγήτριες μας θα υποβάλλονται εβδομαδιαίως σε self test.

Όσον αφορά τους μαθητές και τις μαθήτριες μας, οφείλουμε να τους ενημερώσουμε πως ερχόμενοι / ερχόμενες στους χώρους του φροντιστηρίου πρέπει να φορούν τη μάσκα τους και να απολυμαίνουν συχνά τα χέρια τους. Καλό είναι επίσης να έχουν μαζί τους ένα δικό τους μπουκαλάκι νερό, για να αποφευχθεί ο συνωστισμός στην κουζίνα.

Εγγυόμαστε, επίσης, πως θα στηρίξουμε εξ αποστάσεως κάθε παιδί, αν παραστεί και πάλι ανάγκη.

Εμείς, η ομάδα των εκπαιδευτικών του Εξάντα, περιμένουμε με χαρά να υποδεχτούμε τους μαθητές και τις μαθήτριές μας, ώστε να δουλέψουμε μαζί από κοντά αυτόν τον τελευταίο μήνα, για το καλύτερο αποτέλεσμα. Παρά τις αντίξοες συνθήκες, πιστεύουμε πως μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε!

Photo by Adam Nieścioruk on Unsplash

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: