Στις 15 Μαρτίου τρεις ομάδες του Εξάντα πήραν μέρος στην προκριματική φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού STEM της WRO HELLAS στη Λαμία.
Οι ομάδες «Problem Solvers» και τα «Ρομποτικά Ανέκδοτα» πήραν μέρος στην κατηγορία OPEN Α’-Δ’ Δημοτικού. Τα «Ρομποτικά Ανέκδοτα» πέρασαν στον τελικό πετυχαίνοντας σκορ 150/150 και τερματίζοντας πρώτοι, ενώ οι Problem Solvers με σκορ 135 τερμάτισαν τρίτοι και για λίγο δεν κατάφεραν να προκριθούν.
Οι «Aris Explorers» πέρασαν με το απόλυτο 200/200. Μάλιστα κατά την τελετή λήξης έγινε ιδιαίτερη μνεία στην επίδοσή τους από τους κριτές! Συγκεκριμένα ανέφεραν ότι είναι η πρώτη φορά που είδαν ομάδα με τόσο άρτια προετοιμασία και ότι είναι άλλο πράγμα να βγαίνεις πρώτος και άλλο να είσαι άριστος.
Μπράβο Θεοδόση και Ορέστη (Ρομποτικά Ανέκδοτα)! Μπράβο Μαρία, Κωνσταντίνα και Πάρη (Problem Solvers)! Μπράβο Μαριλία, Δημήτρη, Μάξιμε και Λητώ (Aris Explorers)! Η σοβαρή δουλειά που κάνατε όλο το προηγούμενο διάστημα άξιζε τον κόπο!






